crtica_pocetak_drugog_elementa

 

Karijera

Stručno usavršavanje

Zajednička advokatska kancelarija “Aleksić sa saradnicima” pruža mogućnost za stručno usavršavanje pripravnika, saradnika i advokata u dinamičnom okruženju. Pripravnicima, koji su otpočeli svoj rad u našoj advokatskoj kancelariji, pruža se prilika praktičnog i teorijskog usavršavanja znanja stečenog na Pravnom fakultetu, spremajući se na taj način na ono što ih čeka u daljoj karijeri, pravosudnom ispitu i daljoj pravnoj specijalizaciji u advokaturi.

 

Naša praksa

Praksa naše advokatske kancelarije jeste da mladim, ambicioznim zaposlenima sa izraženom željom za daljim usavršavanjem i napredovanjem, a koji su se kroz svoj pripravnički staž u našoj advokatskoj kancelariji izuzetno istakli, pruži mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa kao saradnika ili pristupanjem kancelariji u svojstvu advokata – člana zajedničke kancelarije.

 

Timski rad

Timski rad, ali i poštovanje i podsticanje individualnog razvoja svakog člana tima, profesionalnost i energičnost našeg tima rezultira velikim brojem zadovoljnih klijenata. Ukoliko ste spremni za rad u dinamičnom radnom okruženju.

strelica_blurb
Pošaljite vašu biografiju