Izaberite stranicu

Priključite se našem timu!

Ukoliko ste diplomirani student prava i tražite pravo mesto da obavite pripravnički staž i steknete praktična znanja i veštine ili ste pak iskusni advokat sa višegodišnjim radnim iskustvom u potrazi za novim profesionalnim izazovom, onda je kancelarija Aleksić sa saradnicima pravo mesto za vas!

Naš tim neprestano raste!

Advokatska kancelarija Aleksić sa saradnicima je jedna od najbrže rastućih i najvećih advokatskih kuća u Srbiji. Naš tim čini preko 200 advokata, saradnika, savetnika i administrativnih asistenata.

Nudimo dinamičnu radnu sredinu u kojoj ćete neposredno, kroz rad sa klijentima, kao i kroz mentorski rad sa starijim kolegama, sticati i usavršavati svoja znanja i veštine iz pravne struke.

Prednosti rada u kancelariji Aleksić sa saradnicima

Izuzetno poštujemo sve članove našeg tima i cenimo njihovu duboku posvećenost radu sa klijentima, našoj kancelariji i njenom napretku. Imajući u vidu da samo kroz sinergiju, timski rad i individualno zadovoljstvo saradnika ostvarujemo najbolje rezultate, razvili smo poseban program beneficija za svakog pojedinca koji se istakne u svom radu.

Pošaljite svoj CV

PRIDRUŽITE SE