Izaberite stranicu

O nama

Aleksić sa saradnicima je priznata srpska kancelarija koja pruža usluge u svim oblastima privrednog, građanskog, radnog i krivičnog prava. Mi smo tim iskusnih i posvećenih pravnika i poslovnih savetnika. Duga tradicija, ugled, proaktivan pristup, najviši etički standardi, kao i posvećenost našim klijentima, učinili su nas jednim od najbrže rastućih advokatskih kuća u Srbiji.

Osnivač kancelarije, dr Nemanja Aleksić je jedan od najistaknutijih pravnih stručnjaka u Srbiji.

Naše sedište je u Novom Sadu, glavnom gradu Vojvodine, najbogatijem i investiciono najaktivnijem regionu u Srbiji. Punu podršku u radu naše kancelarije pruža nam advokatska kancelarija Aleksić sa saradnicima, Beograd.

Duboko cenimo ukazano poverenje postojećih ali i budućih klijenata, stoga konstantno radimo na unapređenju kvaliteta i načina pružanja svojih usluga. Naši saveti su jasni, precizni i blagovremeni.

Naš cilj je da razumemo klijente i njihov posao, da anticipiramo njihove potrebe, predočimo rizike i tražimo najbolja rešenja za sve izazove sa kojima se susreću u svakodnevnom poslovanju. Nastojimo da sa klijentima gradimo dugoročna partnerstva, zasnovana na obostranom poštovanju i poverenju.

Naši klijenti su neke od vodećih međunarodnih finansijskih institucija, poslovnih banaka i osiguravajućih kompanija, javnih preduzeća, kompanija iz oblasti energetike i infrastrukture, informacionih tehnologija, transporta, nepokretnosti ali i drugih oblasti.