Izaberite stranicu

Zaštita intelektualne svojine

Svesni smo da poslovanje najviše zavisi od znanja i kreativnosti, inovacija, marketinga, poslovnih tajni i tehnoloških rešenja. Stoga je izuzetno važno da znate kako da zaštitite svoje izume i inovacije. Naši stručnjaci vam, kroz inventivna rešenja i savete, mogu pomoći u zaštiti prava intelektualne svojine.

Zaštitite ono što vam pripada

Intelektualna svojina predstavlja kritičan faktor ostvarivanja konkurentske prednosti na tržištu, često presudne za uspeh kompanija. Ovo je posebno važno za kompanije koje pripadaju industrijama poput: informatičke i bio tehnologije, medija, proizvodnje robe široke potrošnje, farmacije i zdravstvene zaštite, nauke, umetnost i brojim drugim. Za ove kompanije je veoma važno da zaštite svoju intelektualnu svojinu koja uobičajeno čini srž njihovog poslovanja. Naš tim poseduje znanja specijalizovana za pojedine industrijske oblasti, te je shodno tome u mogućnosti da pruži adekvatan savet koji odgovara njihovim specifičnostima.

Pokrivamo sve vaše potrebe u domenu zaštite intelektualne svojine

Naš tim IP eksperata spreman je da svojim dugogodišnjim iskustvom pomogne domaćim i stranim pravnim i fizičkim licima da ostvare svoja prava u oblasti zaštite intelektualne svojine.

Naše usluge uključuju:

  • Zaštitu autorskih prava
  • Zaštitu patenata i žigova
  • Zastupanje u sporovima i arbitražama i pred drugim nadležnim organima
  • Zaštitu oznaka geografskog porekla
  • Zaštitu podataka, poverljivost i privatnost
  • Izradu različitih ugovora

U slučaju spora, naši stručnjaci su dobro verzirani da odgovore na sve izazove i efikasno i efektivno okončaju spor u interesu klijenta.

Kontakt

Ajša Stojković

ADVOKAT

ajsa.stojkovic@lawofficealeksic.rs