Izaberite stranicu
07.06.2021

Aleksić sa saradnicima zlatni sponzori Kopaonik biznis forum četvrtu godinu zaredom

U skladu sa nastojanjem naše kancelarije da podrži  i unapredi poslovno okruženje u Srbiji, po četvrti put smo podržali Kopaonik biznis forum. Glavna tema ovogodišnjeg foruma, održanog između 24. i 27. maja 2021. godine, bila je „Svet posle pandemije Covida 19 – novi izvori rasta u promenjenim uslovima poslovanja“.

Forum je jedan od najvažnijih događaja ove vrste u Srbiji i regionu koji okuplja stotine lidera počev od učesnika iz Vlade Srbije, poslovne zajednice i međunarodnih organizacija, sa ciljem diskusije i unapređenja srpske i regionalne ekonomije i određivanja prioriteta postavljajući goruća pitanja u prvi plan.

Zaključci i preporuke četvorodnevnih razgovora biće sažeti u dokumentu „Kopaonik konsenzus“ i poslati relevantnim institucijama i kompanijama s ciljem unapređenja ekonomske i socijalne politike zemlje.

Ovogodišnji Kopaonik biznis forum ponovo se pokazao kao najvažnija regionalna konferencija usredsređena ne samo na ekonomske teme već i one koje se tiču dugoročnog razvoja društva.