Izaberite stranicu
02.12.2019

Ivana Maraš i Mirčea Caran učestvovali na regionalnoj konferenciji „Poslovanje sa svrhom” i regionalnom „SEE NPL forumu” posvećenom problematičnim potraživanjima

Ivana Maraš i Mirčea Caran učestvovali na regionalnoj konferenciji „Poslovanje sa svrhom” i regionalnom „SEE NPL forumu” posvećenom problematičnim potraživanjima

Advokati advokatske kancelarije Aleksić sa saradnicima, Ivana Maraš i Mirčea Caran, učestvovali su na regionalnoj konferenciji „Poslovanje sa svrhom” održanoj 7. novembra, 2019.godine, kao i na regionalnom forumu posvećenom problematičnim potraživanjima („SEE NPL Forum”) održanom u Beogradu, 22. novembra 2019. godine.

Konferenciju „Poslovanje sa svrhom” organizovala je konsultantska firma D.R. Gilbert, koja je specijalizovana za kurseve i obuke kadrova kompanija koje posluju u različitim oblastima privrede.

Tom prilikom prisutni su imali šansu da se upoznaju sa konceptom poslovanja sa svrhom i unaprede veštine liderstva i komunikacije, kao i da prodiskutuju na temu lojalnosti i ličnog razvoja.

„SEE NPL Forum” je održan 22. novembra i okupio više od 100 učesnika iz centralne i jugoistočne Evrope ističući važnost dijaloga o NPL tržištu, njegovog finansijskog potencijala i značaja za zdravlje regionalne ekonomije. Prisutni su bili u prilici da čuju nešto više o trendovima, potencijalima i novim strategijama regionalnog NPL tržišta. Svesni značaja ove dinamične oblasti, i u nastojanju da pruže sveobuhvatan savet svojim klijentima, predstavnici tima za bankarstvo i finansije advokatske kancelarije Aleksić sa saradnicima prisustvovali su ovogodišnjem „SEE NPL Forumu”.

Organizator ovog događaja je New Angles Consulting, firma specijalizovana za organizaciju poslovnih događaja i savetovanja u oblasti razvoja poslovanja.

Za bilo kakve informacije u vezi sa problematičnim kreditima, kreditnim portfolijima, naplatom dugovanja, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.