Izaberite stranicu
03.04.2020

Posvećeni klijentima i zaposlenima i u vanrednim okolnostima

U skladu sa novonastalom situacijom izazvanom pandemijom korona virusa – COVID – 19, želimo da vas obavestimo da advokatska kancelarija Aleksić sa saradnicima sprovodi sve neophodne mere za praćenje i održavanje kontinuiteta poslovanja. Naši timovi analiziraju situaciju svakodnevno i u skladu sa dnevnim promenama primenjujemo sve neophodne mere kako bismo omogućili nesmetano poslovanje i zaštitili zdravlje naših klijenata i zaposlenih.

U skladu sa postojećim Planom kontinuiteta poslovanja, sproveli smo mere poput redovne dezinfekcije prostorija, raspoloživosti dezinfekcionih sredstava u prostorijama, davanja jasnih, pisanih uputstava svim zaposlenima na osnovu preporuka Svetske zdravstvene organizacije i Ministarstva zdravlja Republike Srbije, kao i rada u smenama i rada od kuće.

Želimo da istaknemo da bez obzira na prestanak rada sudova, obustave rada javnih izvršitelja, kao i odluke o moratorijumu NBS-a, naša advokatska kancelarija nastavlja sa radom i nije otpuštala zaposlene, niti će biti smanjenja kapaciteta i broja zaposlenih ubuduće, bez obzira na trajanje vanrednog stanja.

Naša advokatska kancelarija će nastaviti sa odgovornim poslovanjem i nastojaće da ispuni potrebe svojih klijenata 24/7, poštujući sve preporuke državnih organa. Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja, koja nam možete poslati na aleksicsasaradnicima@lawofficealeksic.rs ili nas pozvati na neki od kontakt telefona.

Tu smo da pomognemo i ulažemo maksimalne napore da zajedno prevaziđemo krizu.