Izaberite stranicu
26.10.2021

Predstavnici advokatske kancelarije Aleksić sa saradnicima učestvovali su na drugom SEE Gaming Business Forumu

Predstavnici advokatske kancelarije Aleksić sa saradnicima učestvovali su na drugom SEE Gaming Business Forumu koji se održao kao hibridni događaj 15.oktobra u hotelu Mona Plaza u Beogradu, kao i na virtuelnoj platformi. I ovde godine, forum je institucionalno podržala Uprava za igre na sreću, Ministarstvo finansija Republike Srbije.

Predstavnici advokatske kancelarije Aleksić sa saradnicima, Mirčea Caran, Stefan Ognjanović i Uroš Aleksić prisustvovali su drugom SEE Gaming Business Forumu, ekskluzivnom događaju posvećenom politikama i trendovima industrije igara na sreću i klađenja u regionu Jugoistočne Evrope.

Forum je okupio oko 140 učesnika iz 18 zemalja. Neki od renomiranih međunarodnih i lokalnih brendova, operatora, nacionalnih lutrija, i tehnoloških kompanija učestvovali su na forumu koji se bavi gorućim temama vezanim za igre na sreću. Jedan od primarnih ciljeva foruma bio je stvaranje jake zajednice profesionalaca i regulatora u industriji kako bi dalje unapređivali tržište igara na sreću u ovom delu sveta.

Svesni značaja ove dinamične oblasti, i u nastojanju da pruže sveobuhvatan savet svojim klijentima, prisutni predstavnici su imali priliku da se upoznaju sa zakonskim i regulatornim izazovima, strategijama, trendovima, poslovnim modelima, HR pitanjima, konceptom odgovornog klađenja i društvenom odgovornošću, kao i da prodiskutuju o temama poput tehnoloških inovacija, KYC aplikacija, blockchain-a, cloud-a, Al.

Organizator ovog događaja je New Angles Consulting, kompanija specijalizovana za upravljanje poslovnim događajima, marketing i razvoj poslovanja.