Izaberite stranicu
02.12.2020

Predstavnici advokatske kancelarije Aleksić sa saradnicima učestvovali su na prvom SEE Gaming Business Forumu

Predstavnici kancelarije Aleksić sa saradnicima učestvovali su na prvom SEE Gaming Business Forumu koji je podržala Uprava za igre na sreću, Ministarstvo finansija Republike Srbije.

Ivana Maraš, Predrag Zarić, Stefan Ognjanović, Uroš Kljaić, i Jadranka Jerković iz Aleksić sa saradnicima, prisustvovali su prvom SEE Gaming Business Forumu održanom 20. novembra 2020. godine, ekskluzivnom onlajn događaju posvećenom politikama i trendovima industrije igara na sreću i klađenja.

Forum je okupio oko 150 učesnika iz 20 zemalja. Neki od renomiranih međunarodnih i lokalnih brendova, operatora i tehnoloških kompanija učestvovali su na forumu koji se bavi gorućim temama vezanim za igre na sreću. Jedan od primarnih ciljeva foruma bio je stvaranje jake zajednice profesionalaca i regulatora u industriji kako bi dalje unapređivali tržište igara na sreću u ovom delu sveta.

Svesni značaja ove dinamične oblasti, i u nastojanju da pruže sveobuhvatan savet svojim klijentima, predstavnici tima advokatske kancelarije Aleksić sa saradnicima prisustvovali su ovogodišnjem SEE Gaming Business Forumu. Tom prilikom prisutni su imali priliku da se upoznaju sa zakonskim i regulatornim izazovima koji predstoje, strategijama, poslovnim modelima i najnovijim trendovima, konceptom odgovornog klađenja i društvenom odgovornošću, kao i da prodiskutuju o temama poput tehnoloških inovacija, blockchain-a, cloud-a, Al.

Organizator ovog događaja je New Angles Consulting, kompanija specijalizovana za upravljanje poslovnim događajima, marketing i razvoj poslovanja.