Izaberite stranicu
23.02.2019

Aleksić sa saradnicima lansira novi website

Sa zadovoljstvom obaveštavamo naše klijente, poslovne saradnike i partnere da smo lansirali novi website.

Advokatska kancelarija Aleksić sa saradnicima sa zadovoljstvom objavljuje pokretanje novog website-a. Pored modernog izgleda, novi website će pružiti svim našim klijentima i poslovnim partnerima jednostavnu i brzu navigaciju kroz sve sadržaje.

Novi izgled i sadržaj website-a je osmišljen polazeći od potreba naših klijenata, koji od danas mogu brzo i lako doći do informacija o našim advokatima i uslugama koje pružamo. Savremena platforma na kojoj je sajt izrađen pruža svim posetiocima unapređeno, interaktivno iskustvo posetiocima nezavisno od toga sa kojeg uređaja pristupate našem sajtu.

„U poslednjih par godina naša advokatska kancelarija je doživela veliku ekspanziju, kako u smislu ljudstva, tako i proširenja obima usluga koje pružamo. Imajući to u vidu, smatrali smo da je neophodno da prenesemo najvažnije poruke o našem znanju, iskustvu i posvećenosti klijentima na jedan savremen i dinamičan način“ izjavio je osnivač Kancelarije dr Nemanja Aleksić.

Posetioci naše web stranice mogu sada lako da saznaju više o kancelariji, uslugama koje pružamo, podršci široj društvenoj zajednici i korporativnoj kulturi kompanije. Novi website na najbolji način prikazuje osnovne vrednosti naše kancelarije kao savremene i fokusirane na poslovne potrebe klijenata.