Izaberite stranicu

Naše znanje i iskustvo u službi vašeg poslovanja

Aleksić sa saradnicima je jedna od najvećih advokatskih kancelarija u Srbiji sa preko 250 advokata, saradnika, savetnika i administrativnih asistenata. Nudimo sveobuhvatnu pravnu podršku za sva pitanja koja se mogu ticati vašeg poslovanja u Srbiji.

Drugi o nama

Najviši standardi u pružanju pravnih saveta

Aleksić sa saradnicima pruža pravne usluge u svim oblastima. Ponosni smo vlasnici nekoliko međunarodnih priznanja poput: Nagrade za doprinos promociji preduzetništva u centralnoj i Jugoistočnoj Evropi, dodeljenoj u Hrvatskoj 2018. godine.

Jedna smo od retkih kancelarija u Jugoistočnoj Evropi koja je ispunila rigorozne kriterijume za dobijanje ISO standarda 27001:13 i 9001:15.

Karijera

Timski rad

Advokatska kancelarija Aleksić sa saradnicima je jedna od najbrže rastućih i najvećih advokatskih kuća u Srbiji. Naš tim čini preko 200 advokata, saradnika, savetnika i administrativnih asistenata.

Profesionalno usavršavanje

Sa svakim članom našeg tima posvećeno radimo na nadgradnji stručnih znanja i veština, kako bismo ispunili najviše profesionalne i etičke standarde, a samim tim ostvarili i najbolje rezultate za klijente.

Beneficije

Imajući u vidu da samo kroz sinergiju, timski rad i individualno zadovoljstvo saradnika ostvarujemo najbolje rezultate, razvili smo poseban program beneficija za svakog pojedinca koji se istakne u svom radu.